Wij zijn geen makelaar en werken alleen voor u – wij geven advies en onderhandelen voor u de beste prijs.

Wij van www.2ndhomecroatia.com bieden een reeks aan diensten en helpen u stap voor stap gedurende het aankoop proces. Wij hebben uitgebreide kennis van de lokale huizenmarkt in  Kroatië. Onze diensten worden ondersteund door ervaren lokale deskundigen en wij bieden daarom het beste advies aan onze klanten.

HuisinKroatië.nl /2ndHomeCroatia.com biedt sinds het eerste jaar van oprichting uitmuntend advies en hulp bij vastgoed aankoop in Kroatië. Wij bieden u een reeks van diensten en kunnen u stap voor stap adviseren en helpen bij het aankoopproces. Onze diensten worden ondersteund door ervaren lokale experts op hun afzonderlijke terreinen van kennis, en wij kunnen daardoor onze klanten het beste advies bieden.

Wij werken niet voor een percentage van de verkoopprijs, maar hanteren vaste prijzen voor onze diensten en daarnaast kunnen wij u een persoonlijke offerte geven voor de diensten die u van ons wenst.

Wij helpen u bij het vinden van onroerend goed passend bij u wensen en nemen u alle zorgen omtrent de aankoop uit handen. Wij kunnen een bezichtigingsreis organiseren, de prijs onderhandelen, juridische, financiële en kadastrale informatie inwinnen, we adviseren, vertalen contracten en begeleiden u bij het tekenen van het koopcontract.

Wij helpen bij alle zaken betrokken bij de aankoop, verkoop, verhuur of bouw van Kroatisch onroerend goed! Neem contact of via info@2ndhomecroatia.com

HuisinKroatië.nl is de oplossing als u onroerend goed wilt kopen in Kroatië!