De kosten voor ons advies en begeleiding

A. Zoeken, bezichtigen en aankoopprijs onderhandelingen

Voor onze aankoop begeleiding en advies, het aan u voorleggen van potentieel interessante objecten die zo goed mogelijk voldoen aan de door u opgegeven wensen, het regelen van bezichtigingen*, het begeleiden, vertalen en adviseren tijdens de bezichtigingen en het onderhandelen en overeenkomen van de koopprijs van het onroerend goed.

De kostprijs voor deze service is € 749,00 incl btw.

* Voor de meerprijs van een bezichtigingsreis kunnen we u een op maat gemaakte aanbieding doen afhankelijk van het aantal te bezichtigen objecten, de reisperiode, type vervoer en logies.

©Pixabay StockSnap

B. Voorbereiden aankoop, notariële akten en definitieve aankoop

Voordat er tot definitieve aankoop kan worden overgegaan is het zeer verstandig een grondig onderzoek te doen naar de vergunningen en financiële zaken betreffende het onroerend goed. Wij kunnen voor u alle benodigde informatie en kadastrale registratie uitzoeken, wij vertalen de notariële akten, indien u dit door een beëdigde vertalingsbureau wilt laten doen kan dit ook (de meerprijs wordt aan u doorberekend), wij helpen bij het aanvragen van een bankrekening in Kroatië.

Wij begeleiden u persoonlijk bij de definitieve aankoop van het vastgoed – wij geven u Nederlandstalige begeleiding tijdens het voorlezen en tekenen van de koopakte, de registratie van de akte en registratie bij het kadaster, en verder helpen wij u bij het overzetten van de nutsvoorzieningen. Wij geven u een overzicht van de bijkomende kosten die voor uw rekening zijn, zoals overdrachtsbelasting, notariële kosten, kosten registratie kadaster.

De kostprijs voor deze service is € 1.049,00 incl btw.

U krijgt € 249,00 korting op deze service als u gebruik gemaakt heeft van onze diensten genoemd onder A.

Pixabay Freephotos

C. Advies, hulp en begeleiding bij (nieuw)bouw of renovatie

Op verzoek kunnen wij u ook helpen en adviseren bij nieuwbouw, kleinere en grotere renovaties. U kunt onder meer denken aan hulp bij het zoeken naar en aanvragen van offertes en onderhandelen met aannemers, architecten en bouwbedrijven. Wij kunnen u een persoonlijke offerte geven aangezien deze afhankelijk is van de aard van de (nieuw)bouw en omvang van de renovatie.

©Pixabay andreas160578

D. Advies en hulp bij regelen van overige zaken

Naast advies en begeleiding bij de aankoop van onroerend goed kunnen wij u ook zorgen uit handen nemen betreffende overige zaken die verbonden zijn met de koop en bewoning van een huis in Kroatië. U kunt daarbij denken aan het aanvragen en regelen van diverse verzekeringen, importeren van uw auto en nog veel meer. Wij kunnen u een persoonlijke offerte geven aangezien deze afhankelijk is van de aard van de door u gewenste diensten.

©EMRE d.o.o.